Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Tuinhuis met overkapping Hoogeveen

Een tuinhuis van hout is een toevoeging aan uw natuurlijke tuin. De uitstraling die de tuinhuizen tegenwoorden hebben, maken uw tuin echt compleet. Het op maat gemaakte tuinhuis zal jarenlang meegaan dankzij de vakkennis en de jaren lange ervaring van Schoonewille Bouw & Restauratie.

Jarenlang plezier van uw tuinhuis

Hout werkt door wisselende temperaturen en vochtigheid, het zal uitzetten en krimpen. Om die reden werkt Schoonewille Bouw & Restauratie met kwaliteitsmaterialen. Hiernaast zal de vakkennis en de combinatie met de kwaliteitsmaterialen ook een degelijker en steviger tuinhuis opleveren. Met al verschillende aspecten word door Schoonewille Bouw & Restauratie rekening gehouden om voor u een het beste eind product op te leveren.

Tuinhuis als opbergruimte of kantoor

Gaat u gewoon voor praktische opbergruimte, dan is een houten exemplaar zonder ramen erg geschikt. Gaat u voor een exemplaar mét ramen, deuren én overkapping, dan kunt u het huisje zelfs gebruiken als gastenverblijf, atelier of kantoor. Richt het verblijf in met meubels en tapijt, en u creëert echt een plek om comfortabel tijd door te brengen. Extra leefruimte dus, u zult er jarenlang plezier van hebben. Stelt u zich eens voor dat u onder de overkapping in de zomer nog langer geniet van een zwoele avond.

Tuinhuis op maat leverbaar

Hoeveel ruimte u ook heeft in uw tuin in Hoogeveen, de huisjes van Schoonewille Bouw & Restauratie passen altijd want elk tuinhuis is op maat gemaakt. Samen met u kijken we naar wat er mogelijk is in uw tuin en bespreken we de wensen. Wel of geen overkapping? Ramen of geen ramen. Wij geven graag advies over de verschillende opties en wat het beste bij uw wensen en behoeftes past.

Zekerheid van vakkundig plaatsen

Het plaatsen van uw thuishuis in Hoogeveen is geen probleem. Onze vakkundige werknemers van bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie bouwen uw tuinhuis helemaal van de grond op en dat gebeurt met ouderwets en eerlijk vakmanschap, in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring, bent u bij ons verzekerd van vakkundige plaatsing.

Gegarandeerd vakwerk

Ook zijn wij u graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en bouwkundig advies in Hoogeveen. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk, al jarenlang stellen wij namelijk hoge eisen aan afwerking om zo kwaliteit te waarborgen. Wilt u een tuinhuis, eventueel met overkapping, laten plaatsen in Hoogeveen? Wij geven u heel graag advies. Neem contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>