Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Tuinhuis met overkapping Westerbork

Het hebben van een tuinhuis heeft erg veel voordelen. Ze geven u extra opbergruimte of leefruimte. Stelt u zich eens voor dat u op een zwoele zomeravond nog kunt genieten van het mooie weer onder de overkapping. Of dat u genoeg ruimte hebt voor het opbergen van uw tuingereedschap, grasmaaier of uw tuinmeubel set.

Tuinhuis van hout

Bijna altijd worden tuinhuizen gemaakt van hout. Hout als materiaal zal niet misstaan in uw tuin, het is immers een geheel natuurlijk materiaal. Wilt u juist geen standaard houten exemplaar? Dan is een op maat gemaakt tuinhuis van Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie ook een goede optie. Een tuinhuis waar goed over na is gedacht en vervolgens speciaal voor u op maat is gemaakt zal altijd prachtig staan in uw tuin.

Praktische opbergruimte of gastenverblijf

Een tuinhuis dient verschillende doeleinden. Denk aan een houten schuur zonder ramen, deze zal dienst doen als praktische opbergruimte. Ook zijn er exemplaren met ramen en deuren. Zo is er keuze uit dubbele deuren, vaste ramen of uitzetramen. Er is zelfs de mogelijkheid om het, eventueel met overkapping, te gebruiken als gastenverblijf, atelier of kantoor. Richt het verblijf dan in met meubels en tapijt, en u creëert extra leefruimte en een echt een plek om comfortabel uw tijd door te brengen.

Al onze tuinhuizen zijn op maat leverbaar

Hoe groot uw tuin in Westerbork ook is, alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt dus uw tuinhuis past altijd in uw tuin. Samen met u kijken we naar wat mogelijk is in uw tuin en bespreken we de wensen. Wij geven graag advies over de verschillende opties. Gaat u bijvoorbeeld liever voor wel of geen overkapping?

Zekerheid van vakkundig plaatsen

Het plaatsen in Westerbork is voor Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie geen probleem. De bouw van een dergelijk tuinhuis of overkapping gebeurt met ouderwets en eerlijk vakmanschap, in combinatie met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring, bent u bij ons verzekerd van het vakkundig bouw van uw tuinhuis of overkapping.

Gegarandeerd vakwerk

Met ons bouwbedrijf zijn wij u ook graag van dienst bij nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en bouwkundig advies in Westerbork. Ons bouwbedrijf levert gegarandeerd vakwerk, al jarenlang stellen wij namelijk hoge eisen aan afwerking om zo kwaliteit te waarborgen. Wilt u een tuinhuis, eventueel met overkapping, laten plaatsen in Westerbork? Wij geven u heel graag advies. Neem contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>