Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Het bouwen van een vrijstaande woning

Veel mensen dromen ervan: een vrijstaande woning betrekken. Een vrijstaande woning is niet alleen ruim, maar brengt bovendien meer rust en privacy met zich mee dan rijtjeshuizen of appartementen.

Droomt u er al jaren van om uw eigen vrijstaand huis te betrekken, maar kunt u geen pand vinden dat helemaal aan uw eisen voldoet? Laat dan uw eigen droomhuis bouwen door Schoonewille Bouw & Restauratie.

Neem contact op

 

Uw eigen vrijstaande woning bouwen: de voordelen

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het bouwen van uw eigen woning met behulp van de experts van Schoonewille Bouw & Restauratie. Ten eerste kunt u er op deze manier voor zorgen dat u een woning krijgt die echt aan al uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Kunt u maar geen woning vinden die echt bij u en uw gezin past, dan is dit de perfecte oplossing. Van de plinten op de muur tot de hendels aan de kastjes in de keuken: u kiest zelf hoe iedere centimeter van uw huis eruit moet zien.

Een ander voordeel van het zelf ontwikkelen van een vrijstaand huis, is dat u het budget helemaal zelf in de hand kan houden. U geeft aan hoeveel u ongeveer wil besteden aan uw nieuwe huis en Schoonewille Bouw & Restauratie zorgt ervoor dat u niet over uw budget heen gaat.

Tot slot is de prijs-kwaliteitverhouding van een zelf gebouwde huis vaak beter dan die van een bestaand huis, zo blijkt uit onderzoek. Vergelijkt u twee projecten met dezelfde prijs met elkaar, dan krijgt u voor een zelf gebouwde woning veel meer vierkante meters terug dan bij een bestaand huis.

Uw droomhuis bouwen met Schoonewille Bouw & Restauratie

Bent u overtuigd van de voordelen van het zelf laten bouwen van uw droomhuis? Neem dan contact op met de specialisten van Schoonewille Bouw & Restauratie. Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring in het bouwen van verschillende soorten vrijstaande huizen, maar gaan bovendien geen enkele uitdaging uit de weg. Zelfs als u een complex project heeft liggen, helpen wij u graag met het bouwen van uw ideale huis.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>