Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Timmerman onderhoud Hoogeveen

Eens in de zoveel tijd is onderhoud aan uw woning noodzakelijk. Woont u in de omgeving van Hoogeveen, dan kan Schoonewille Bouw & Restauratie u hierbij helpen. Onze vakkundige allround timmermannen verrichten stel- en timmerwerkzaamheden op elk gebied. Naast onderhoud zijn zij ook actief bij renovaties en restauraties en hebben oog voor detail.

Vakkundige timmerman voor al uw onderhoudswerkzaamheden

Onze werknemers hebben jarenlange ervaring als timmerman en kunnen tal van bewerkingen zeer nauwkeurig uitvoeren. De materialen waarmee zij werken zijn van hoogwaardige kwaliteit en sluiten aan bij het aanwezige materiaal en het karakter van uw woning. Ook voor onderhoud aan zakelijke panden komen zij graag bij u langs. Wanneer u op zoek bent naar andersoortige timmerwerkzaamheden zoals het plaatsen van afrasteringen, het leggen van vloeren of pannenleggen kan daarvoor tevens een van onze vakmensen worden ingezet. Schoonewille Bouw & Restauratie hecht zeer veel waarde aan een nauwkeurige afwerking van hoogwaardige kwaliteit, zodat u nog lang baat heeft bij het verrichte onderhoud. Bovendien zijn we precies op de hoogte van wat wel en niet kan en mag op het gebied van bouwwerkzaamheden in Hoogeveen en omstreken. Zo kunnen we u ook helpen wanneer u een aanbouw wilt laten plaatsen, of andere werkzaamheden waarbij wetten en verordeningen in acht moeten worden genomen.

Timmerwerkzaamheden laten verrichten in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een timmerman met feeling voor en kennis van materialen, die nauwkeurig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand kan verrichten, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag. Ook voor andere bouwwerkzaamheden, nieuwbouw, restauratie en renovatie kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verrichten van onderhoud aan een historisch of monumentaal pand. Neem voor informatie over een of meerdere van onze diensten direct contact met ons op. Dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>