Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Monument restaureren bedrijf

Bezit u een monument in Drenthe waar u destijds verliefd op bent geworden, maar wat nu het nodige restauratiewerk nodig heeft? Dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag met de restauratie, volgens de richtlijnen die de gemeente hiervoor opstelt. Werkzaamheden waarbij wij uiterst nauwkeurig te werk gaan en het karakter van het gebouw in acht nemen. Voor kleine restauraties aan de voorgevel tot het compleet vervangen van een authentieke tegelvoer, kunt u bij ons als ervaren bedrijf terecht.

Regelgeving met betrekking tot monumenten

De gemeente beschermt niet alleen rijksmonumenten, ook gemeentelijke monumenten, beeldbepalende gebouwen en beschermde dorpsgezichten of stadsgezichten mogen niet zomaar veranderd worden. Doordat wij geheel op de hoogte zijn van de meest recente gemeentelijke verordeningen op dit gebied, kunnen wij u een heleboel zorg uit handen nemen. We nemen met u uw persoonlijke wensen door en leggen u de mogelijkheden voor die hier het best op aansluiten. Wij zorgen als bedrijf voor een zorgvuldig proces waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met wat wel en niet mag, maar ook met een creatieve oplossing voor het toepassen van uw eigen ideeën. Ons professionele team met jarenlange ervaring maakt gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit, zodat u nog jarenlang van de restauratie en uw monument kunt genieten.

Wooncomfort in een monumentaal pand

Comfortabel leven in een monument vraagt om regelmatig onderhoud. Naast het restaureren van deze panden verrichten wij dan ook graag het nodige onderhoud aan uw historische pand. Door authentiek vakmanschap en creatieve zorgvuldigheid met elkaar te combineren zorgen wij ervoor dat uw monumentale pand tot in de puntjes verzorgd wordt. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of eventuele vragen naar aanleiding van dit artikel. Wij helpen u graag verder met het restaureren van uw monumentale pand.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>