Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Restauratie bedrijven

Er komt nogal wat kijken bij het restaureren van een monumentaal pand. Deze huizen en bedrijfspanden zijn namelijk beschermd door de gemeente, zodat ze hun authentieke uitstraling behouden. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan is het dan ook belangrijk dat u weet wat wel en niet mogelijk is. Schoonewille Bouw & Restauratie is hier volledig van op de hoogte en heeft dan ook jarenlange ervaring met het vakkundig restaureren van historische panden.

Respectvol restaureren

Restauratiewerkzaamheden aan monumentale panden dient op een respectvolle manier en door de juiste bedrijven uitgevoerd te worden. Daarom werken wij uitsluitend met bedrijven die hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldigheid net zo belangrijk vinden als wijzelf. Op vakkundige wijze coördineren wij restauratiewerkzaamheden van grote omvang, maar verrichten ook klein restauratiewerk en onderhoud aan uw historische pand. Ons team van ambachtslieden is gespecialiseerd op het gebied van ambachtswerk, waaronder bijvoorbeeld het restaureren van sierplafonds, details in houtwerk en authentieke tegelvoeren valt. Zo blijft het karakter van het pand ook na restauratiewerk optimaal behouden.

Verordeningen en wensen bij restauratie

Schoonewille Bouw & Restauratie is op de hoogte van alle zaken die u bij het laten verbouwen van uw monument in acht dient te nemen. Bij het restaureren van monumenten houden wij niet alleen rekening met uw moderne wensen, maar ook met de voorschriften van monumentenzorg en de verordeningen met betrekking tot onder andere brandveiligheid. Daarbij kijken we naar het soort monument dat u door ons laat restaureren. Samen werken we met u het definitieve restauratieplan uit, waarna we met al onze kennis en aandacht vakkundig restauratiewerk voor u verrichten. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen via de website. We voorzien u graag van advies en een vrijblijvende offerte.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>