Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis renoveren in Drenthe

Voor het huis van uw dromen hoeft u niet altijd te verhuizen, of een grote verbouwing te ondernemen. Vaak kunnen de nodige renovaties aan een woning er al voor zorgen dat u prettiger woont. Voor renovatiewerken aan uw woning in Drenthe bent u bij Schoonewille Bouw & Restauratie aan het juiste adres.

Uw woning vakkundig gerenoveerd met zo min mogelijk overlast

Natuurlijk veroorzaken we tijdens de bouwwerkzaamheden aan uw huis zo min mogelijk overlast. Of u nu de ramen, vloeren, muren, het dak, de isolatie of een bepaalde ruimte onder handen wilt laten nemen: ons vakkundige personeel volbrengt de klus professioneel en zonder onnodige rommel. We bespreken het project op voorhand uitvoerig met u en houden u ook tijdens de renovatiewerkzaamheden continue op de hoogte, terwijl we samen afspreken wanneer we werken. Doordat wij ons zelf al in de provincie bevinden, kunnen we bovendien dagelijks zo snel mogelijk met de renovatie van uw woning hervatten. Daarbij zorgen we er zoals bij alle werkzaamheden voor dat ook bij de renovatie uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit worden gebruikt.

Laat uw huis in Drenthe renoveren

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen te Drenthe. Onze vakkundige werknemers hebben een jarenlange ervaring in de bouw. Naast het renoveren van uw woning helpen wij u ook graag bij de realisatie van uw nieuwbouwproject, het verbouwen van bestaande woningen en het restaureren of renoveren van monumentale panden. Voor meer informatie over deze en andere bouwkundige diensten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Daarnaast mag u ook altijd even bij ons langskomen: een routekaartje vindt u op de website. Graag helpen wij u dan zo spoedig mogelijk verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>