Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Keuken verbouwen in Drenthe

Het is belangrijk dat een keuken bij u en uw kookgewoonten past. Veel mensen kiezen er dan ook voor om deze te laten verbouwen, om er zo optimaal van te kunnen genieten. Mensen brengen hier namelijk weer steeds meer tijd door en ieder heeft zo zijn eigen wensen omtrent koken. Wilt u uw keuken in Drenthe en omstreken laten verbouwen, dan begeleidt Schoonewille Bouw & Restauratie u bij het verwezenlijken van uw wensen op het gebied van koken.

Een nieuwe keuken

Bij het indelen van een kookvertrek is er keuze te over. Zo kunt u ervoor kiezen om tussenwanden te (ver)plaatsen om het vertrek anders in te delen of kunt u de keuze maken om een nieuwe keukenvloer te laten leggen. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Doordat onze werknemers jarenlange ervaring hebben in het verbouwen van deze en andere ruimtes in huis, weten zij na het bespreken van uw ideeën precies wat de mogelijkheden zijn die daarop aansluiten. Vervolgens zullen zij de verbouwing op professionele wijze uitvoeren, met oog voor detail. De materialen die hierbij gebruikt worden zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit.

Uw kookvertrek of woning (ver)bouwen

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd nabij Hoogeveen in Drenthe. Wij helpen u graag met deze en andersoortige verbouwingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en restauratie. Heeft u een monumentaal pand? Dan weten wij exact hoe een verbouwing of renovatie aan uw woning kan worden gerealiseerd. Neem voor meer informatie direct contact met ons op, dan zorgen wij er graag voor dat u straks met plezier in uw nieuwe kookvertrek kunt kokkerellen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>