Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kozijnen laten vervangen in Drenthe

Als eigenaar van een woning weet u dat de kozijnen van ramen en deuren aan slijtage onderhevig zijn. Kozijnen, ramen en buitendeuren staan dag in dag uit bloot aan alle weersomstandigheden. Vooral houten kozijnen vergen flink wat onderhoud: deze moeten regelmatig opnieuw gevernist of geverfd worden. Zijn uw kozijnen na vele jaren van trouwe dienst aan vervanging toe? Of bent u het beu om elk jaar opnieuw uw houten kozijnen te vernissen of te verven? Woont u in de provincie Drenthe en wilt u uw ramen, deuren en kozijnen laten vervangen door een gerenommeerde bouwfirma? Dan bent u bij het Drentse bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie aan het juiste adres. 

Mail ons

cavaljeweg

Nieuwe kozijnen en een lagere energiefactuur

De vervanging van uw oude kozijnen doet uw energiekosten een heel stuk dalen. Zorg ervoor dat u hoogrendementsglas laat aanbrengen in uw nieuwe buitendeuren en ramen. Als u kiest voor kunststof materialen, hoeft u niet langer uw kozijnen, ramen en deuren jaarlijks van een nieuwe verf- of vernislaag te voorzien. De specialisten van Schoonewille Bouw & Restauratie bekijken de situatie bij u thuis en geven u professioneel advies. We bieden u een duidelijke offerte en stellen een tijdsplanning voor, waarmee u niet voor verrassingen komt te staan. Na oplevering beschikt u over een energiezuinige woning met moderne kozijnen, ramen en deuren die uitstekende isolerende eigenschappen bezitten. 

Bouwactiviteiten in heel Drenthe

Schoonewille Bouw & Restauratie houdt zich bezig met diverse bouwwerkzaamheden. Onze medewerkers plaatsen niet alleen nieuwe kozijnen, maar bouwen ook gloednieuwe woningen en renoveren bestaande huizen. Ons bouwbedrijf voert onderhoudswerken en verbouwingen uit aan woningen in heel de provincie. Ook de restauratie van kostbare oude gebouwen en monumenten nemen we op ons. Wenst u meer informatie? Neem snel contact op.

Contact opnemen


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>