Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien laten plaatsen in Assen

Woont u in de buurt van Assen en zijn uw houten raam- en deurkozijnen aan vervanging toe? Of wilt u raam- en deurkozijnen laten plaatsen in een nieuwbouwwoning? Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie plaatst onder meer kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien. Kunststof biedt ten opzichte van hout een aantal onmiskenbare voordelen. 

Mail ons

 

Kunststof ten opzichte van hout

Het nadeel van houten kozijnen is het feit dat ze veel onderhoud vergen. Ze moeten immers regelmatig opnieuw geschilderd worden. Kunststof daarentegen is onderhoudsvrij. Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig in haast elke kleur verkrijgbaar. Er bestaan ook varianten met een houtnerfmotief in plaats van een glad oppervlak. Kunststof schuifpuien en kozijnen gaan erg lang mee en het materiaal kan gerecycled worden. Combineer kozijnen en schuifpuien van kunststof met hoogrendementsglas en u bespaart elk jaar een fors bedrag aan energiekosten. 
 

Schoonewille Bouw & Restauratie geeft u graag advies

U wenst uiteraard de meest geschikte kozijnen en schuifpuien voor uw woning. Vraag één van onze adviseurs om bij u langs te komen en een offerte op te maken. Onze specialist houdt rekening met uw wensen en stelt de beste oplossing voor. Als u akkoord gaat met ons voorstel, plannen wij zo snel mogelijk de werken in. Onze bekwame medewerkers dragen zorg voor een perfecte afwerking binnen de voorziene tijd. 

Contacteer ons ook voor andere werken

Schoonewille Bouw & Restauratie houdt zich niet alleen bezig met het plaatsen van raam- en deurkozijnen. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over: 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>