Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien laten plaatsen in Hoogeveen

Eigenaars van oudere woningen met houten kozijnen ontsnappen er niet aan: vroeg of laat moeten de houten kozijnen vervangen worden. Dat is een goede gelegenheid om te kiezen voor kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien. Ook bij nieuwbouw wordt dit type kozijnen en schuifpuien meer en meer toegepast. Als u de nieuwe kozijnen combineert met hoogwaardig isolatieglas, bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur. Voor inwoners van Hoogeveen en omgeving is bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie uit Tiendeveen een ideale partner voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen en schuifpuien. 

Mail ons

 

De vele voordelen van kunststof kozijnen en schuifpuien

Vrijwel elke kleur is verkrijgbaar. U kunt ook kiezen voor een kunststof kozijn of schuifpui met houtnerf, zodat het verschil met hout nauwelijks merkbaar is. Kunststof is onderhoudsvrij, gaat erg lang mee en is warmte- en geluidsisolerend. Het materiaal is bovendien recyclebaar, wat het milieu ten goede komt. 

Vraag het advies van Schoonewille Bouw & Restauratie

Onze specialisten komen graag bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden, zodat u een optimale keuze maakt. U ontvangt van ons een duidelijke offerte. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat het werk tot uw volle tevredenheid wordt uitgevoerd. 

Andere activiteiten van Schoonewille Bouw en Restauratie

U kunt bij ons ook terecht voor allerlei andere werkzaamheden: 


Wenst u meer informatie over onze activiteiten? Neem gerust contact op met ons.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>