Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien laten plaatsen in Meppel

Bij oudere woningen moeten op den duur de houten raam- en deurkozijnen vervangen worden. U kunt ervoor kiezen om opnieuw houten kozijnen te laten plaatsen, maar het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor kunststof kozijnen en kunststof schuifpuien. Voor inwoners uit de omgeving van Meppel is bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie uit Tiendeveen een belangrijke partner voor alle nieuwbouw- en renovatiewerken. 

 

Mail ons

 

Kunststof: veel voordelen ten opzichte van hout

Ten opzichte van hout biedt kunststof meerdere voordelen: 

De specialisten van Schoonewille Bouw & Restauratie adviseren u

Woont u in de buurt van Meppel en bent u geïnteresseerd in kunststof schuifpuien en kozijnen? Onze raadgevers komen graag bij u langs om de situatie in uw woning te beoordelen en u een geschikt voorstel te doen. Als u akkoord gaat met onze offerte, spreken we samen een planning af voor het plaatsen van de kozijnen en schuifpuien. U mag rekenen op een tijdige oplevering en een onberispelijke uitvoering van het werk.

Schoonewille Bouw & Restauratie: ook voor andere opdrachten

U mag ook contact met ons opnemen voor andere bouwwerkzaamheden. We bouwen nieuwe huizen en voeren het onderhoud en de renovatie van bestaande woningen uit. Schoonewille Bouw & Restauratie is bovendien een specialist in de restauratie van monumenten en historische panden.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>