Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Reparatie kozijnen Hoogeveen

Na verloop van jaren kan de staat van uw kozijnen achteruit gaan. Het is dan ook belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat plegen. Maar soms is onderhoud alleen niet meer genoeg. Bijvoorbeeld in geval van houtrot of andere beschadigingen aan uw kozijnen. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag met de reparatie van uw kozijnen in Hoogeveen en omstreken.

Uw kozijnen snel weer in goede staat

Vaak kan een probleem aan uw kozijnen al na één keer langskomen zijn verholpen. Denk hierbij aan defect hang- en sluitwerk, tocht, of een raam dat niet meer goed open- en dichtgaat. Het repareren van de kozijnen waar mogelijk, is een goedkopere oplossing dan het vervangen ervan. In het geval van houtrot bijvoorbeeld, is vaak maar een klein deel van het hout aangetast. Vaak gaan de kozijnen na reparatie nog jarenlang mee en is de reparatie zelf onzichtbaar. Omdat het repareren van een kozijn niet zo makkelijk is als het lijkt, is het verstandig om een vakman in te schakelen. Bij verkeerd repareren ontstaat vaak een groter defect, of keren de klachten snel weer terug.

Het laten repareren van kozijnen in Hoogeveen

Schoonewille Bouw & Restauratie kan u helpen met het onderhoud en de reparatie van kozijnen van diverse soorten en merken. Onze werknemers met jarenlange ervaring voeren de reparatie op vakkundige wijze voor u uit. Bovendien wordt bij de reparatie uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Mocht reparatie geen oplossing meer bieden, dan kunnen wij de kozijnen tevens vervangen. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website. Ook voor andere bouwwerkzaamheden, zoals verbouwing, nieuwbouw, restauratie en renovatie, kunt u bij ons terecht.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>