Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Reparatie kozijnen in Assen

Bent u op zoek naar een gerenommeerde bouwfirma in de omgeving van Assen voor de reparatie van uw raam- en deurkozijnen? Dan kunt u terecht bij het bedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie. Onze ervaren en geschoolde vakmensen weten raad met beschadigde raam- en deurkozijnen. Houten kozijnen die niet regelmatig geverfd of gevernist werden, vertonen na vele jaren houtrot. Het repareren van een kozijn met houtrot vereist de nodige vakkennis en de juiste werkwijze. De medewerkers van Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie kennen hun vak en leveren kwaliteitsvol werk. 

Mail ons

Goede afspraken zonder verrassingen

Met Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie komt u niet voor verrassingen te staan. Onze specialisten bekijken op voorhand wat er precies gerepareerd moet worden aan uw raam- en deurkozijnen. Zij gaan na welke reparatietechnieken het best gebruikt kan worden en geven u hierover het nodige advies. Ze bezorgen u een ondubbelzinnige offerte met duidelijke afspraken over de prijs en de planning. Het werk wordt uitgevoerd binnen de afgesproken termijn. Na voltooiing zien uw raam- en deurkozijnen er weer als nieuw uit. 

Vervanging of reparatie kozijnen?

We voeren niet alleen reparaties uit, we installeren ook nieuwe kozijnen indien gewenst. Ook voor renovaties, verbouwingen of onderhoudswerken mag u een beroep doen op Schoonewille Bouw & Restauratie. Een nieuwe badkamer? Het dak vernieuwen? Onderhoud van gevels? Onze medewerkers voeren het graag voor u uit. We bouwen ook volledig nieuwe woningen. Schoonewille Bouw & Restauratie is bovendien gespecialiseerd in het restaureren van oude panden en monumenten, vaak met een grote historische waarde. Wenst u meer informatie over onze diverse activiteiten? Aarzel niet om ons te contacteren.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>