Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Reparatie kozijnen in Beilen

Raam- en deurkozijnen hebben het zwaar te verduren. De kozijnen van buitenramen en buitendeuren staan voortdurend bloot aan alle weersomstandigheden. Regen, sneeuw, vorst, hoge en lage temperaturen: uw kozijnen lijden eronder. Een houten raam- of deurkozijn begint na vele jaren gebruik houtrot te vertonen. Het repareren van kozijnen laat u het best aan vakmensen over. Zeker het repareren van een houten kozijn met houtrot is niet gemakkelijk en vraagt specialistische kennis en ervaring. Wie in het Drentse Beilen of omgeving woont, hoeft niet lang naar een ervaren bouwfirma te zoeken. Het bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag verder. 

Mail ons

Een bouwbedrijf met een uitstekende service

Voordat de vakmensen van Schoonewille Bouw & Restauratie aan uw opdracht beginnen, krijgt u eerst het bezoek van één van onze specialisten. Onze medewerker beoordeelt de staat van uw raam- en deurkozijnen en gaat na hoe deze het best worden gerepareerd. Uiteraard ontvangt u vooraf een duidelijke offerte en wordt er een haalbare tijdsplanning afgesproken. Als u akkoord gaat, voeren bekwame vakmensen het werk uit binnen de afgesproken tijd. U mag rekenen op een goede afwerking. Na het voltooien van het reparatiewerk gaan uw kozijnen weer jarenlang mee. 

Reparatie kozijnen en andere werkzaamheden

Als u beslist om uw oude kozijnen niet meer te laten repareren, maar om deze te laten vervangen door nieuwe, kunt u ook bij Schoonewille Bouw & Restauratie terecht. Wij renoveren en verbouwen bestaande huizen en bouwen ook gloednieuwe woningen. Onze medewerkers voeren eveneens onderhoudswerkzaamheden uit aan uw huis, bijvoorbeeld aan de gevels en het dak. Schoonewille Bouw & Restauratie is bovendien een specialist in de restauratie van oude gebouwen met een historische waarde. Contacteer ons voor meer informatie over onze activiteiten.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>