Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Reparatie kozijnen in Emmen

Raam- en deurkozijnen in buitengevels vertonen op den duur slijtage. Houten kozijnen gaan rotten als ze niet regelmatig met een laagje vernis of verf bedekt worden. Het repareren van raam- en deurkozijnen laat u het best aan vakmensen over. De behandeling van houtrot vereist immers het gebruik van de juiste materialen en flink wat vakkennis. Wie in de buurt van Emmen woont, vindt dichtbij het bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie. Onze medewerkers helpen u graag met de reparatie van uw raam- en deurkozijnen. 

Mail ons

Vakbekwaamheid en ervaring

Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie heeft jarenlange ervaring in de bouwsector. We beschikken over gemotiveerde medewerkers die zich niet tevredenstellen met half werk. Voordat we aan uw opdracht beginnen, beoordeelt één van onze specialisten de toestand van uw raam- en deurkozijnen. We vermelden duidelijk in onze offerte welke reparaties voor welke prijs worden uitgevoerd. Onze medewerkers houden zich aan de afgesproken planning, zodat u niet te lang op de voltooiing van het werk hoeft te wachten. Uw gerepareerde raam- en deurkozijnen kunnen nadien weer jarenlang tegen een stootje. 

Reparatie kozijnen en andere werkzaamheden

Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie voert diverse bouwactiviteiten uit. U kunt ons ook benaderen voor de verbouwing, de renovatie en het preventief onderhoud van een bestaande woning. Wenst u liever geen reparatie, maar de plaatsing van volledig nieuwe kozijnen? Ook die opdracht voeren we graag voor u uit. Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie bouwt ook nieuwe huizen. De restauratie van historische monumenten en gebouwen behoort ook tot onze activiteiten. Wilt u graaf meer info? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers voor een vrijblijvend gesprek. Neem gerust contact met ons op. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>