Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Reparatie kozijnen in Meppel

Bezit u houten raam- en deurkozijnen en beginnen deze na vele jaren houtrot te vertonen? De kozijnen van ramen en deuren in buitenmuren moeten tegen een stootje kunnen. Ze staan bloot aan alle mogelijke weersomstandigheden. Houten kozijnen moeten regelmatig geverfd of gevernist worden. Het repareren van kozijnen is geen gemakkelijk werk, zeker in het geval van houtrot. U laat deze opdracht het best aan vakmensen over. Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie is geen onbekende in het Drentse Meppel en omgeving. Ons bedrijf is al vele jaren actief in de bouwsector en voert graag de reparatie van uw raam- en deurkozijnen uit. 

Mail ons

Reparatie kozijnen: kwaliteit en stiptheid

Schoonewille Bouw & Restauratie heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Onze specialisten komen bij u langs om de schade aan uw raam- en deurkozijnen te beoordelen. Ze stellen u de meest aangewezen reparatietechnieken voor. Met onze heldere offerte weet u waar u aan toe bent. Ook het tijdstip en de tijdsduur van de werken worden van te voren afgesproken en nageleefd. Na afloop bent u de trotse bezitter van deskundig gerepareerde kozijnen waar u nog vele jaren plezier van heeft. 

Schoonewille Bouw & Restauratie: niet alleen reparatie kozijnen

U mag ook voor vele andere bouwactiviteiten een beroep doen op ons bedrijf. Wilt u graag volledig nieuwe kozijnen laten plaatsen? Wij installeren nieuwe raam- en deurkozijnen. Onze medewerkers zorgen voor het onderhoud, de renovatie en de verbouwing van bestaande woningen. We bouwen ook nieuwe huizen en zijn gespecialiseerd in de restauratie van monumenten en historische bouwwerken. Neem gerust contact op met ons bedrijf voor meer informatie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>