Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Badkamer verbouwen Beilen

De badkamer in uw huis heeft het zwaar te verduren. Bad of douche worden dagelijks gebruikt en staan voortdurend bloot aan vocht en waterdamp. De tegels gaan er op den duur doffer uitzien, de voegen verslijten, de douchekop slibt dicht, de kranen lekken en op sommige plaatsen zit kalkaanslag en schimmelvorming. Wilt u graag een nieuwe badkamer, met bijvoorbeeld een dubbele wastafel, een instapdouche en een vrijstaand ligbad? Als u in de omgeving van Beilen woont en uw badkamer wilt laten verbouwen, vraag dan raad aan bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie in Tiendeveen. 

Mail ons

Badkamer verbouwen: een werk voor specialisten

Schoonewille Bouw & Restauratie heeft jarenlange ervaring in het verbouwen en renoveren van badkamers en van woningen in het algemeen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en de huidige toestand van uw badkamer te bekijken. We bezorgen u een glasheldere offerte, rekening houdend met de hedendaagse eisen en trends betreffende onder andere ventilatie en inrichting van een moderne badkamer. 

Planning en uitvoering van de werken

Onze medewerkers voltooien de opdracht binnen de voorziene tijd en zorgen voor een perfect afgewerkte gloednieuwe badkamer, die voldoet aan al uw wensen. 

Contacteer ons ook voor andere bouwwerkzaamheden

Een badkamer verbouwen is niet de enige activiteit van Schoonewille Bouw & Restauratie. Ook voor nieuwbouw kunt u bij ons terecht. We voeren alle onderhoudswerken uit aan bestaande woningen en zijn gespecialiseerd in de restauratie van historische gebouwen. Wenst u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze specialisten.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>