Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Badkamer verbouwen Emmen

Tegenwoordig worden er aan een badkamer heel andere eisen gesteld vergeleken met tientallen jaren geleden. Een moderne badkamer moet onder andere praktisch ingericht zijn. Een comfortabel vrijstaand ligbad, een gemakkelijke inloopdouche, voldoende opbergruimte, een dubbele wastafel met grote spiegel: het zijn maar enkele elementen die in een moderne badkamer niet mogen ontbreken. Een doelmatige afzuiging voorkomt bovendien schimmelvorming en vochtproblemen. Is de badkamer in uw huis al tientallen jaren oud en wenst u uw badkamer te laten verbouwen? Als u in de regio van Emmen woont, doe dan een beroep op het gespecialiseerde bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie. 

Mail ons

Laat uw badkamer verbouwen door ervaren vakmensen

Een badkamer verbouwen is een hele klus, die de nodige voorbereiding en ervaring vergt. Begin er niet zelf aan, maar vraag raad aan de vakmensen van Schoonewille Bouw & Restauratie. Onze specialisten bekijken de huidige toestand van uw badkamer, de ligging van waterleidingen en afvoerleidingen, bestuderen het elektrische schema en geven u advies over de verschillende soorten douches, ligbaden, kranen, tegels en vloeren. U krijgt van ons een overzichtelijke offerte, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent. 

Een onberispelijke uitvoering en tijdige oplevering

De medewerkers van Schoonewille Bouw & Restauratie kennen hun vak en steunen op jarenlange ervaring. Zij zorgen ervoor dat uw nieuwe badkamer op tijd klaar is en beantwoorden aan alle eisen die zijn opgenomen in de offerte. Na de voltooiing van de badkamer geniet u nog vele tientallen jaren van een comfortabele en mooie badkamer. 

Andere activiteiten

Contacteer Schoonewille Bouw & Restauratie ook voor andere bouwwerkzaamheden. Wij bouwen eveneens nieuwe huizen en voeren onderhoud en renovaties uit aan bestaande woningen. Bovendien restaureren we waardevolle historische panden en monumenten. Neem contact op met ons voor meer informatie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>