Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Badkamer verbouwen Hoogeveen

Veel mensen hebben weinig overzicht wanneer het aankomt op het verbouwen van de badkamer. En dan vooral wat betreft het kostenplaatje, want de kosten van de verbouwing kunnen gaandeweg vaak hoger oplopen dan verwacht. Het is dan ook verstandig om een vakkundige bouwonderneming in de arm te nemen, die u van te voren een zo nauwkeurig mogelijke inschatting van de kosten kan geven. Bovendien is het aansluiten van sanitair en tegelzetten een nauwkeurige klus, die niet voor iedereen is weggelegd. Schoonewille Bouw & Restauratie laat de verbouwing van uw badkamer in Hoogeveen en omstreken zo vakkundig en soepel mogelijk verlopen.

Neem contact op

Verbouwing van uw badkamer

Onze vakkundige werknemers hebben jarenlange ervaring in het verbouwen van badkamers in verschillende ordes van grootte. Van kleine badkamers voor een klein budget, tot prachtige luxe badkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Of u nu denkt aan een standaard sanitaire uitrusting, of bijzondere wensen hebt, zoals het laten plaatsen van een jacuzzi, vloerverwarming of een bad met lage instap. Bovendien zijn er tal van keuzes op het gebied van douche, bad, toilet, armatuur en tegels. Al uw wensen worden van te voren zorgvuldig doorgenomen om de mogelijkheden en verschillende indelingen met u te bespreken. Zodat u geheel naar uw budget een badkamer kunt laten plaatsen die aan uw wensen voldoet.

Schoonewille Bouw & Restauratie te Hoogeveen

Uw badkamer in Hoogeveen en omstreken laat u verbouwen door Schoonewille Bouw & Restauratie. Voor een vakkundige en vertrouwde realisatie van uw droombadkamer. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor andere verbouwingen aan uw huis, nieuwbouw, renovatie en restauratie. Voor vrijblijvende informatie of een vakkundig advies, neemt u alstublieft contact met ons op via de website. Wij helpen u dan graag verder met uw badkamerproject of andere bouwwerkzaamheden.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>