Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Aannemersbedrijf Hoogeveen

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Hoogeveen om uw verbouwing, nieuwbouw, onderhoud, renovatie of andere bouwwerkzaamheden uit te voeren? Schoonewille Bouw & Restauratie levert dankzij jarenlange ervaring als aannemer vakwerk. Wij helpen u graag met alle aandacht voor uw grote en kleinere projecten.

Wat ons kenmerkt als aannemer Hoogeveen

Als aannemersbedrijf zijn wij goed op de hoogte van de huidige regels en wetgeving die in de gemeente Hoogeveen gelden met betrekking tot de bouw. Door daarnaast te zorgen voor een goed overleg tijdens het plannen van de bouwwerkzaamheden, weet u precies waar u aan toe bent. Voor het overleg waarin u uw wensen voor uw project kenbaar kunt maken nemen wij alle tijd die nodig is. Omdat wij op een ouderwetse en eerlijke manier te werk gaan, bent u ervan verzekerd dat het bouwproces zo soepel mogelijk verloopt

Wat biedt ons aannemersbedrijf u?

Schoonewille Bouw & Restauratie denkt graag met u mee en voorziet u van advies op maat voor uw nieuwe woning. Er wordt gekeken van welke duurzame materialen gebruik kan worden gemaakt en daarnaast worden de nieuwste technieken toegepast. Zo kunt u straks niet alleen zeer comfortabel, maar ook energiezuinig en milieubewust wonen. Door slechts met professionele bedrijven te werken die garant staan voor een hoogstaande kwaliteit, kunnen wij u de beste service op het gebied van woningbouw leveren. Deze verloopt vlot een grondig, zodat u daarna in alle rust van uw nieuwe of opgeknapte woning kunt genieten.

Heeft u plannen voor een verbouwing van uw huidige woning, wilt u een eigen huis laten bouwen of restauratiewerk laten verrichten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze aannemersdiensten in Hoogeveen. Dan helpen wij u graag verder met uw aannemerswerk.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>