Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakgoot reparatie Emmen

Achterstallig onderhoud aan uw dakgoot kan u duur komen te staan. Een lekkende regenafvoer kan zorgen voor lekkage en waterschade in uw woning. Om dit te voorkomen, helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u bij de onderhoud, schoonmaak en reparatie van uw goot in Emmen en omstreken. Bij een barst of een gat in de waterafvoer, maar ook bij verstopping: zodat er geen verdere schade ontstaat.

Neem contact op

Repareren of vervangen?

In sommige gevallen kan uw dakgoot niet meer gerepareerd worden. Dan vervangen wij deze graag voor u. Een naar behoren goed onderhouden goot gaat gewoonlijk zo’n tien tot vijftien jaar mee. Daarom is het tevens zaak dat u deze regelmatig laat controleren en schoonmaken. Wanneer u een nieuwe goot nodig heeft, kunt u kiezen uit verschillende materialen en soorten regenafvoer. Hierbij spelen verschillende factoren een rol, zoals de waarde die u hecht aan onderhoudsarme goten, het uiterlijk van de goot, hoe deze aansluit op de stijl van uw woning en waar de goot geplaatst wordt. Zo kan deze zowel op uw woning als op een bedrijfshal of utiliteitsbouw worden geplaatst, zoals een bedrijfspand of een school. Onze werknemers hebben ruime ervaring in het plaatsen van goten op verschillende gebouwen.

Vakkundig uitgevoerde dakgootreparatie

Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag bij de onderhoud en reparatie van uw regenwaterafvoer in Emmen en omstreken. Wij zijn snel ter plaatse en zorgen ervoor dat uw goot op een professionele manier wordt hersteld of vervangen. Onze werknemers met jarenlange ervaring zijn tevens gespecialiseerd in andere renovaties en restauraties aan bestaande en monumentale panden. Ook verbouw en nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand is bij ons in bekwame handen. Neem voor meer informatie over onze diensten direct contact met ons op. Wij helpen u dan graag zo snel mogelijk verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>