Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakgoot reparatie Assen

Dakgoten dienen regelmatig onderhouden worden. In het geval van achterstallig onderhoud of slijtage kunnen er gaten en scheuren ontstaan in uw regenafvoer. Is dit niet merkbaar aan de buitenkant, dan kan dit zich manifesteren door verrotte daklijsten, rot hout in de dakopzet of rottende kozijnen. Ook wanneer uw muur kapotvriest door water in de muur, kan een lekkage aan de dakgoot de oorzaak zijn. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u met de onderhoud, reiniging en reparatie van uw regenafvoer in Assen en omstreken.

Welk type regenafvoer?

Er zijn tal van soorten dakgoten, zo zijn er:

Welke dakgoten u kiest is dus afhankelijk van de waarde die u hecht aan uitstraling, onderhoud en duurzaamheid. Dit is een persoonlijke afweging, waarbij wij u graag helpen door u te adviseren. Wij installeren een nieuwe dakgoot of repareren uw huidige goot waar mogelijk. Ook bieden wij onderhoud en reiniging aan uw dakgoot, om zo grote reparaties en vervanging van uw dakgoot te voorkomen.

Reparatie van uw dakgoot in Assen

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Hoogeveen, nabij Assen. Zo kunnen wij snel bij u zijn voor het oplossen van de problemen met uw regenafvoer. Ook wanneer u andere renovatiewerken aan uw huis of kantoorpand wilt laten verrichten, helpen onze ervaren werknemers u hier graag bij. Naast renoveren, restaureren wij bestaande en monumentale panden en voeren wij verbouw en nieuwbouw van privé en zakelijke panden uit. Neem voor meer informatie over deze en andere bouwwerkzaamheden vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u vervolgens zo spoedig mogelijk verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>