Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakgoot reparatie Meppel

Zijn uw dakgoten verouderd, verschoven of gesleten, dan kan er lekkage ontstaan. Door weersomstandigheden of verstopping kan de regenafvoer slijten, maar ook de naden van de goot zijn een gevoelig punt. Hoe snel een goot slijt hangt onder andere af van de aanwezigheid van deze naden en het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd. Heeft u een dakgoot die toe is aan reparatie of vervanging, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u hier graag bij.

Uw goot vakkundig gerepareerd

Er zijn verschillende manieren waarop uw regenafvoer kan worden gerepareerd. Wij kijken ter plaatse wat de beste oplossing is en bespreken deze met u alvorens de dakgoot te repareren. In enkele gevallen wordt een defecte goot veroorzaakt door verstopping, bijvoorbeeld door afgevallen bladeren. In dit geval maken wij de waterafvoer weer vrij en controleren direct uw goot op beschadiging. Is uw regenafvoer in zo’n slechte toestand dat deze niet meer voor dakgootreparatie in aanmerking komt, of wilt u een andere goot omdat uw huidige u niet meer aanstaat, dan vervangen wij deze ook graag voor u. U kunt dan kiezen uit verschillende materialen en soorten goten, die onze werknemers met jarenlange ervaring vervolgens vakkundig voor u installeren. Doordat zij slechts gebruikmaken van goten van hoogwaardige kwaliteit, bent u verzekerd van een duurzame regenafvoer die jarenlang meegaat.

Dakdekker in Meppel en omstreken

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van dakgoten in Meppel en omgeving, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag. Of het nu gaat om de schoonmaak, onderhoud, reparatie of vervanging van uw regenafvoer. Naast dakgootreparatie zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw. Wij voeren ook reparaties of restauraties uit aan uw woning of monumentaal pand. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op de website. Ons team van dakdekkers helpt u graag verder met uw defecte goot.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>