Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakpannen vervangen in Beilen

De meeste mensen kijken na het aankopen of verbouwen van hun huis niet meer regelmatig naar hun dak om. Het dak van een huis trekt niet gauw de aandacht en kan dus al gauw in de vergetelheid belanden. Toch is het belangrijk om met regelmaat uw dak te controleren en waar nodig de dakpannen te laten vervangen. In Beilen en omgeving helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag verder met het vervangen van de pannen op uw dak.

Vakkundige vervanging van dakpannen

Naast nieuwbouw en restauratie biedt Schoonewille Bouw & Restauratie u ook renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan binnen onze service. Zo ook op het gebied van dakwerk: wij controleren, reinigen en vervangen graag dakpannen voor u. Ons vakkundig personeel heeft ook op dit gebied jarenlange ervaring. Uiteraard gebruiken wij bij de vervanging van (een deel van) uw dak materialen van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u direct hulp nodig, bijvoorbeeld na schade aan uw dak door een storm, dan zijn wij zo spoedig mogelijk bij u om de schade te repareren. En wist u al dat de waarde van uw huis stijgt door het laten renoveren van de pannen op het dak? Hierdoor is het dak namelijk weer jarenlang bestand tegen weer en wind.

Uw onderhoudsbedrijf in Beilen en omstreken

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen, vlakbij Beilen. Naast het renoveren van (een deel van) uw dak, helpen wij u ook graag bij het bouwen van een huis dat aan uw behoeften en wensen voldoet, of het restaureren of renoveren van uw bestaande woning. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het onderhoud van monumentale panden. Neem voor meer informatie over deze en andere services contact met ons op via het contactformulier. U mag ook langskomen op ons bedrijf, een routebeschrijving hiervoor vindt u op de website. Graag zijn wij u van dienst bij uw onderhoudswerken.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>