Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakpannen laten vervangen in Emmen

Heeft u een verouderd pannendak in de omgeving van Emmen en wilt u deze laten vervangen, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag verder met een professionele renovatie. Door uw pannendak tijdig te laten vernieuwen, dat is meestal na een jaar of tien, voorkomt u schade zoals lekkage aan uw dak. Maar ook als uw dak al schade heeft, zoals poreuze of gebroken pannen, is het zaak deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Anders kan het dakbeschot gaan rotten en dient ook deze te worden vervangen, door een nieuw dakbeschot of door isolerend materiaal.

Neem contact op

Waarom kiezen voor dakpannen?

Dakpannen gaan niet alleen langer mee dan andere soorten dakbedekking, ze bieden nog veel meer voordelen. Zo zijn ze tegen alle weersomstandigheden bestand, in tegenstelling tot veel ander materiaal. Daarnaast is het brandveilig, wat niet kan worden gezegd van dakbedekking zoals riet. Ook zijn ze makkelijk te onderhouden: is uw pannendak vies, dan kunt u dit eenvoudig laten reinigen. Ten slotte kunnen wij uw pannendak snel plaatsen, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. Zo heeft u weer een dak dat jarenlang meegaat, waardoor u er niet meer snel naar om hoeft te kijken. Ook voor gedeeltelijke reparatie van uw dak, kunnen wij u helpen met het plaatselijk vervangen van enkele daktegels.

Uw aannemer in Emmen en omstreken

Wilt u een aantal dakpannen of uw hele pannendak laten vervangen, neem dan vrijblijvend contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie voor meer informatie. Ook voor de nieuwbouw, verbouw, restauratie of renovatie van privé en zakelijke panden zijn wij uw vertrouwde lokale aannemer. Onze vakkundige werknemers hebben jarenlange ervaring in het vak en restaureren naast bestaande gebouwen bovendien monumentale panden. Voor al uw vraagstukken op het gebied van bouw bieden wij graag een passende oplossing.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>