Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakpannen laten vervangen in Hoogeveen

Vraagt u zich af of uw dak aan renovatie toe is? Meestal raken alleen de dakpannen verouderd en kan uw dak zelf nog jaren mee. De levensduur van de pannen op uw dak ligt gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar, daarna moet u gaan denken aan vervanging. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag bij het laten vervangen van uw dakbedekking in Hoogeveen en omstreken.

Neem contact op

Het plaatsen van nieuwe dakpannen

Hoewel het verwijderen van een pannendak een eenvoudige klus is die iedereen die op een dak durft te klimmen zelf uit kan voeren, is het leggen van een nieuw dak een heel ander verhaal. Want om uw dak water- en weerbestendig te maken, dienen de pannen op de juiste wijze te worden geplaatst. Zo moeten de pannen goed aan te pannenlatten worden bevestigd en de nokvorsten mooi aansluiten. Het is daarom van belang dat u uw dakbedekking door een professioneel bedrijf laat vervangen. De werknemers van Schoonewille Bouw & Restauratie hebben jarenlange ervaring in het leggen en vernieuwen van daken. Wanneer wij de pannen op uw dak vervangen, controleren wij tevens of er een onderdak aanwezig is. Zo niet, dan kunnen wij deze indien gewenst direct aanbrengen: dit zorgt voor een betere isolatie en lagere stookkosten.

Nieuwe dakbedekking Hoogeveen

Zijn uw dakpannen al zo’n 10 tot 15 jaar oud en wilt u deze laten vervangen voordat er schade ontstaat, neem dan vandaag nog contact op met Schoonewille Bouw & Restauratie. Wij helpen u graag met de renovatie van uw pannendak in Hoogeveen en omstreken. Heeft u andere bouwwerkzaamheden gepland en bent u hiervoor op zoek naar een lokaal en betrouwbaar bouwbedrijf, dan helpen wij u ook daarbij graag. Zo zijn onze vakkundige werknemers gespecialiseerd in verbouw, nieuwbouw, restauratie en renovatie aan zowel privé als bedrijfspanden. Ons ervaren team helpt u graag vandaag nog verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>