Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Dakpannen vervangen in Meppel

Hebben uw dakpannen hun beste tijd gehad, of zijn er jaren verstreken sinds u dit gecontroleerd heeft? Denkt u er dan eens over na om deze te laten vervangen. Wanneer dit moet gebeuren merkt u doorgaans aan slechte isolatie, tocht of lekkage, maar ook in dit geval geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Zet u zo uw vraagtekens bij de staat van uw dak in Meppel en omstreken, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag verder.

Waarom uw dak (deels) laten vervangen?

Heeft u schade aan uw dak opgelopen, dan is het zaak dat u de dakpannen zo spoedig mogelijk laat vervangen. Doet u dit niet, dan kunnen ook de panlatten en dakplaten schade ondervinden. Onze vakkundige werknemers hebben jarenlange ervaring in het repareren en renoveren van daken en helpen u graag bij de vervanging van (een deel van) uw dak. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor heeft uw dak weer een lange levensduur, is deze gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen alle weersomstandigheden. Heeft u inmiddels ook al schade aan het dakbeschot, dan helpen wij u graag met een complete dakrenovatie. Ook de controle van uw dak voeren wij graag voor u uit.

Vervanging van dakpannen in Meppel en omgeving

Schoonewille Bouw & Restauratie is gelegen in Tiendeveen, in de buurt van Meppel. Hierdoor zijn wij ook bij een noodgeval zoals een zware storm in staat om u zo snel mogelijk te helpen met dakreparatie. Ook bij andere bouwwerkzaamheden zoals woningbouw, restauratie en renovatie van bestaande en monumentale panden staan wij voor u klaar met ons professionele bouwteam. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op de website. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>