Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Een erker aanbouwen in Beilen

Een erker geeft uw woning niet alleen meer ruimte en licht, ook vormt het een mooie onderbreking van de gevel bij rijtjeshuizen of geschakelde woningen. Bovendien is het aanbouwen van een erker geen ingrijpende verbouwing en kan daardoor vrij eenvoudig worden gerealiseerd. Wilt u een aanbouw laten plaatsen in Beilen en omgeving, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u daar graag bij.

De voordelen van een erker aanbouwen

Een aanbouw geeft een hele nieuwe uitstraling aan uw woning, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Het zorgt voor meer leefruimte en brengt meer licht in huis. Voordat we de aanbouw plannen, bespreken we uw wensen met u en kijken we wat de mogelijkheden zijn. Er is niet altijd een vergunning nodig voor het plaatsen van een aanbouw, maar in sommige gemeenten en in het geval van een monumentaal pand wel. Zowel het verkrijgen van de vergunning als de verbouwing zelf heeft niet veel voeten in de aarde. Voor de verbouwing zelf gebruiken wij uitsluitend materialen van hoogwaardige kwaliteit. Onze werknemers hebben jarenlange ervaringen met verbouwingsprojecten van verschillende soorten en maten. Daardoor bent u verzekerd van een mooi en duurzaam eindresultaat, wat het karakter van uw woning complementeert.

Uw aannemer altijd in de buurt

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen, op een kleine 20 kilometer afstand van Beilen. Door te werken met een lokaal aannemersbedrijf heeft u zo onder andere het voordeel van korte aanrijdtijden. Wij helpen u niet alleen bij het realiseren van deze en andere vormen van aanbouw, maar ook met andersoortige verbouwingen, nieuwbouw, renovaties en restauraties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwwerkzaamheden aan monumentale panden. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u direct verder met uw project.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>