Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Aannemersbedrijf Beilen

Wanneer u besluit om een eigen huis te laten bouwen of verbouwen, of wanneer renovatie van uw huidige woning nodig is, bent u op zoek naar een vakkundig aannemersbedrijf. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u bij al uw bouwprojecten in Beilen en omgeving. We zorgen voor een duidelijke planning en een spoedige afronding van het bouwproject, geheel naar uw wensen.

Uw vertrouwde en vakkundige aannemer

Als bedrijf staan wij garant voor de vakkundigheid van onze werknemers met jarenlange ervaring. Bovendien zorgen wij ervoor dat er alleen materialen van uitstekende kwaliteit worden gebruikt tijdens de realisatie van uw project. Om de bouwwerkzaamheden goed te laten verlopen, werken wij uitsluitend samen met bedrijven die net als wij hoogstaande kwaliteit waarborgen. Na het bespreken van uw wensen en van de mogelijkheden binnen de wetgeving omtrent de bouw, dragen wij er zorg voor dat uw bouwproject binnen de vooropgestelde termijn wordt afgerond. Zo kunt u zo snel mogelijk weer in uw woning of kantoorpand, helemaal aangepast aan uw eigen wensen.

Allround aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie ligt in Tiendeveen, op slechts zo’n 20 kilometer afstand van Beilen. Als aannemersbedrijf bouwen wij niet alleen nieuwe woningen, maar verbouwen ook uw huidige woning. Denk hierbij aan het laten verbouwen van uw badkamer of keuken, maar ook aan het plaatsen van een aanbouw conform de wetten en verordeningen die daarvoor gelden. Daarnaast voeren wij renovatiewerken uit, zoals het schilderen van kozijnen, het plaatsen van nieuwe vloeren en het aanpassen van de woning voor rolstoelgebruikers of ouderen. Wij verzorgen bovendien de restauratie van allerlei panden, waaronder historische panden. Neem voor meer informatie over onze aannemersdiensten vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u dan spoedig verder met uw aannemerswerken in Beilen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>