Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Woning laten bouwen in Beilen

Een nieuwe woning laten bouwen is een grote investering. Het vraagt bovendien heel wat voorbereiding en denkwerk om een huis te creëren dat volledig aan uw wensen voldoet. U moet rekening houden met een geschikte indeling, voldoende ruimte, de juiste materiaalkeuze en dergelijke meer. Bovendien moeten hedendaagse woningen aan heel wat wetten en regels voldoen op het gebied van energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Woont u in de omgeving van Beilen? Roep dan de hulp in van het gerenommeerde bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie. 

Mail ons

Specialist in nieuwbouw

Schoonewille Bouw & Restauratie heeft jarenlange ervaring in het bouwen van nieuwe woningen. Als u uw nieuwbouw aan ons toevertrouwt, mag u erop rekenen dat u waar voor uw geld krijgt. Onze medewerkers kennen hun vak als geen ander en werken uw woning piekfijn af. U hoeft ook niet wakker te liggen over diverse reglementen, regels en wetten die van toepassing zijn in uw gemeente. Wij zorgen ervoor dat uw huis wordt opgericht volgens de geldende voorschriften. Het eindresultaat is een gloednieuw huis dat wordt gebouwd volgens uw wensen en dat voldoet aan de huidige regelgeving. 

Ook voor andere bouwactiviteiten

U kunt bij Schoonewille Bouw & Restauratie niet alleen een nieuwbouwwoning laten bouwen. Wij verbouwen ook bestaande huizen en voeren diverse onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit. Onze medewerkers herstellen bijvoorbeeld daken en gevels, renoveren uw badkamer en plaatsen nieuwe isolerende ramen en deuren. Schoonewille Bouw & Restauratie is bovendien gespecialiseerd in de restauratie van waardevolle historische bouwwerken en monumenten. U kunt bij ons ook terecht voor een bouwkundige inspectie van uw huis. Wenst u meer informatie over onze activiteiten? Neem contact op met ons!


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>