Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis verbouwen in Assen

Steeds vaker wordt ervoor gekozen om een bestaande woning te verbouwen, in plaats van het laten bouwen van een nieuwe woning. Wanneer u een huis heeft of wilt kopen dat in goede staat verkeert, maar niet helemaal aan uw woonwensen voldoet, biedt verbouwen dan ook een goede oplossing. Bovendien kan uw huidige woning zo vertrouwd aanvoelen dat u, zeker als gezin, er graag blijft wonen. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag met het verbouwen van uw woning in Assen, geheel conform uw persoonlijke wensen.

Voordelen van verbouwing

Verhuizen brengt niet alleen kosten met zich mee, maar zorgt er vaak ook nog voor dat u uit uw vertrouwde omgeving moet vertrekken. Bovendien zult u waarschijnlijk tijdelijk in een huurhuis terecht moeten kunnen. Verbouw biedt vaak een oplossing wanneer u meer ruimte nodig heeft, of een praktischere indeling. Verbouwing maakt namelijk een heleboel mogelijk, zowel binnen- als buitenshuis. En waar de indeling van een nieuw huis misschien ook niet helemaal aan uw woonbehoeften voldoet, kunt u een verbouwing geheel naar uw eigen ideeën laten uitvoeren. Binnen de bouwkundige mogelijkheden natuurlijk en we bespreken dan ook vooraf uw wensen met u. Zo kijken we wat wel kan en niet kan om zo dicht mogelijk bij uw persoonlijke ideeën te blijven. Onze ervaren werknemers voorzien u van vakkundig advies en houden u op de hoogte tijdens de vordering van de verbouwing.

Uw woning in Assen laten verbouwen

Schoonewille Bouw & Restauratie is gelegen bij Hoogeveen, op een halfuur rijden van Assen. Dit zorgt er voor dat wij onze bouwwerkzaamheden de volgende dag spoedig kunnen hervatten en u zo kort mogelijk middenin de verbouwing zit. Toch uw eigen woning laten bouwen? Dan kunt u tevens bij ons terecht voor nieuwbouw. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het renoveren en restaureren van bestaande en historische panden. Neem voor meer informatie direct contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>