Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis verbouwen in Drenthe

Misschien heeft u jarenlang met plezier in uw huidige woning gewoond, maar voldoet het vandaag de dag niet meer aan uw behoeften. Dan hoeft u niet direct te denken aan verhuizen, want verbouwing is vaak een eenvoudigere en voordeligere optie. Bent u op zoek naar een bedrijf in Drenthe dat u hierbij op een professionele en vertrouwde manier kan helpen, dan helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag.

Zonder zorgen uw huis verbouwen

Wij bieden verbouwingen voor elk budget, afhankelijk van uw woonwensen. Door uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit te werken, heeft u bovendien nog heel lang plezier van een comfortabele woning die volledig aan uw wensen voldoet. Door de verbouwing soepel en binnen een korte periode te laten verlopen, wordt u als bewoner zo min mogelijk gehinderd in uw dagelijkse doen en laten en voldoet uw woning al snel aan alle moderne eisen. Ook wanneer u een monumentaal pand in bezit heeft dat u wilt verbouwen, kan Schoonewille Bouw & Restauratie u helpen. Wij zijn namelijk volledig op de hoogte van de nieuwste regels en wetten op het gebied van aanpassingen aan monumentale gebouwen. Bovendien hebben onze werknemers jarenlange ervaring, óók met het restaureren, renoveren en verbouwen van monumentale panden.

De verbouwing van uw woning in vertrouwde handen

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen, bij Hoogeveen in Drenthe. Hierdoor zijn wij snel ter plaatse en optimaal op de hoogte van de mogelijkheden. Bovendien zorgen wij er bij de verbouwing aan het exterieur van uw woning voor dat uw huis goed aansluit op de Drentse omgeving. Naast verbouwingen zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw, restauratie en renovatie van verschillende soorten panden. Neem voor meer informatie contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder met uw woonwensen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>