Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis verbouwen in Emmen

Heeft u een prachtige woning in Emmen op een fijne locatie, maar voldoet de inrichting van de woning niet meer aan uw wensen en behoeften? Is uw ietwat verouderde woning toe aan nieuwe isolatie, een modernere indeling of een nieuwe keuken? Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u bij grote en kleinere verbouwingen in Emmen en omstreken.

Verbouwen of verhuizen

Verhuizen is niet voor iedereen een goede oplossing wanneer de woonwensen veranderen. Misschien woont u op een plek waar u liever niet weggaat, of bent u gaan houden van uw huidige woning. Verbouwen kan dan een oplossing bieden, die vaak eenvoudiger en goedkoper is dan verhuizen. Want het vinden van een nieuwe woning en het verkopen van de oude kost tijd, om nog maar te zwijgen van de kosten die gemoeid gaan met het verkopen en aankopen van een huis. Na het bespreken van uw woonwensen, nemen wij de verbouwmogelijkheden met u door en geven een indicatie van de kosten en tijdsduur. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en kunt u, wanneer u eventueel nog twijfelt, een goede afweging maken: verbouwen of verhuizen?

De verbouwing van uw huis soepel laten verlopen

De werknemers van Schoonewille Bouw & Restauratie hebben jarenlange ervaring. Niet alleen met verbouwingen, maar ook met de bouw van nieuwe woningen, de renovatie van verouderde panden en de restauratie van onder andere historische panden. Door deze ervaring gaan zij op vakbekwame wijze te werk, met oog voor detail en alleen met de beste materialen. Bovendien bevindt ons bedrijf zich op nog geen 30 kilometer afstand van Emmen, waardoor we snel weer aan het werk kunnen. Laat u uw woning door ons verbouwen, dan staan wij garant voor een eindresultaat van hoogwaardige kwaliteit, waar u nog heel lang van kunt genieten. Neem voor meer informatie over onze verbouwingen en andere services contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>