Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Woning verbouwen Assen

Heel wat mensen verbouwen op een gegeven ogenblik hun woning. Dit omwille van plaatsgebrek, gezinsuitbreiding, de aankoop van een tweede auto en dergelijke meer. Het is belangrijk dat u zich goed voorbereidt. Welke regelgeving is er van kracht? Met welke technische aspecten moet u rekening houden? Wat zijn de meest geschikte bouwmaterialen? Wie gaat de verbouwing uitvoeren? Als u in de omgeving van Assen woont, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie verzorgt het volledige voortraject en de uitvoering van uw verbouwingsplannen. 

We doorlopen samen het voortraject

Onze specialisten gaan na wat uw specifieke eisen en wensen zijn. We bespreken samen met u de bouwplannen en we stellen een haalbare tijdsplanning op. Vanzelfsprekend ramen wij op voorhand de kosten, zodat u weet waar u zich aan mag verwachten. Onze deskundige medewerkers zijn uitstekend op de hoogte van de huidige bouwreglementen, zodat u ook daarvan niet wakker hoeft te liggen. 

Schoonewille Bouw & Restauratie: een bouwbedrijf met de nodige vakkennis

Reeds tientallen jaren zijn wij actief in de bouwsector en we kennen inmiddels alle kneepjes van het vak. Onze ervaren medewerkers zijn uitstekend opgeleid en voeren hun werk tot in de puntjes uit. Ook voor andere bouwactiviteiten kunt u bij ons terecht:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>