Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Woning verbouwen Hoogeveen

Verbouwen is een hele onderneming, maar kan heel soepel verlopen wanneer u de juiste specialist in de arm neemt. Een bouwbedrijf dat volledig op de hoogte is van de mogelijkheden en beperkingen en uw wensen zo goed mogelijk kan verwezenlijken. Schoonewille Bouw & Restauratie biedt u deze kennis en vakkundigheid voor al uw verbouwingen in Hoogeveen en omstreken. Wilt u het verbouwen van uw woning zo zorgeloos mogelijk laten verlopen, dan helpen wij u graag verder.

Verloop van het verbouwingsproces

In de eerste stap van het verbouwproces gaan wij graag met u rond de tafel zitten om uw plannen te bespreken. Wij kunnen u dan direct inlichten over wat wel en niet haalbaar is, met oog op de wetten en regelgeving op dit gebied en de verschillende constructiemogelijkheden. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en levensstijl, zodat uw huis straks echt bij u past. Vervolgens plannen wij de verbouwing voor u, zodat geen enkel detail wordt vergeten. Tijdens de verbouwing dragen wij er zorg voor dat er kwaliteit en vakmanschap geleverd wordt en gebruiken we materialen van hoogwaardige kwaliteit. Zo ontstaat er een uitstekend eindresultaat, voor een woning waarin u naar tevredenheid en comfortabel kunt wonen.

Uw verbouwing in vertrouwde handen

Schoonewille Bouw & Restauratie regelt deze en andere bouwwerkzaamheden van A tot Z. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in het bouwen en verbouwen van woningen en andere panden. Zo weten ze als geen ander hoe ze elke afzonderlijke klus het beste aan kunnen pakken. Heeft u een bouwproject in de omgeving van Hoogeveen en wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Naast verbouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor nieuwbouw, onderhoud, renovaties en restauratie van reguliere en historische panden. Wij helpen u hiermee graag verder.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>