Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie aannemer Beilen

Of het nu gaat om een totaalrenovatie of interieurrenovatie, in Beilen en omgeving kunt u voor uw renovatiewerkzaamheden terecht bij Schoonewille Bouw & Restauratie. Zo weet u van te voren waar u aan begint en krijgt u een renovatie naar eigen wens, met een professioneel inzicht. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn en voeren grote en kleinere renovatieprojecten met zorg voor u uit.

De voordelen van een aannemer

Wanneer u zelf uw eigen bouwproject leidt heeft u weinig zekerheid op het gebied van tijdsduur en budget. Het is lastig overzicht te houden over uw eigen project en vaak bent u niet goed op de hoogte van wat wel en niet mag worden gerealiseerd tijdens de renovatie. Zo kan het gebeuren dat u straks veel langer midden in de renovatiewerkzaamheden zit dan u gehoopt had. Schoonewille Bouw & Restauratie biedt u overzicht en zekerheid. U kunt tijdens het hele project bij ons terecht voor vragen of opmerkingen, zodat u precies weet wat de vorderingen zijn. Bovendien wordt voor uw renovatie hoogstaande kwaliteit gewaarborgd, zowel door ons als door de bedrijven waarmee wij samenwerken.

Vertrouwd laten renoveren in Beilen en omgeving

Wilt u uw keuken renoveren, uw badkamer of een deel daarvan, een nieuwe zolderinrichting, moeten de schilderwerken van uw woning worden bijgewerkt of wilt u de oprit laten veranderen? Met renovatieprojecten in verschillende soorten en maten kunt u bij ons als aannemer terecht. Onze vakkundige werknemers hebben jarenlange ervaring. Bovendien wordt door ons alleen gewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit. Wij bieden u overzicht en nemen u de zorg voor het project uit handen. Zo kunt u gewoon door met uw dagelijkse verplichtingen terwijl wij uw renovatieproject geheel naar uw wensen verzorgen. Naast renovaties verzorgt Schoonewille Bouw & Restauratie ook nieuwbouw, verbouw en restauratie van zowel privé als zakelijke panden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>