Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie aannemer Hoogeveen

De renovatie aan uw huis of bedrijfspand vraagt om een professionele aannemer die het project voor u coördineert. Daarbij kan het gaan om kleinschalig renovatiewerk, maar ook om totale vernieuwing. Als aannemersbedrijf in Tiendeveen levert Schoonewille Bouw & Restauratie al jarenlang vakwerk. Doormiddel van strenge eisen wordt de kwaliteit van uw renovatiewerk gewaarborgd. Zo heeft u straks een compleet nieuw huis door een geslaagd renovatieproject.

Verhuizen of renoveren

Misschien overdenkt u de optie om te verhuizen, maar ook wanneer uw huis te klein is geworden voor uw gezin of niet meer aan andere behoeften voldoet, is verhuizen niet de enige oplossing. Vaak heeft u tal van herinneringen aan uw huidige woning en wilt u misschien helemaal niet verhuizen. Een renovatie kan een passende oplossing zijn, zodat uw huis weer beter bij u als gezin past en u niet genoodzaakt bent te verhuizen. Zelfs bij de renovatie aan historische panden kunnen wij u professionele hulp bieden. Deze en andere renovatiewerken gaan volgens richtlijnen van de gemeente waar wij als plaatselijke aannemer in gemeente Hoogeveen goed van op de hoogte zijn. Ook in de omgeving van Hoogeveen helpen wij u graag met renovatiewerkzaamheden.

Schoonewille Bouw & Restauratie: aannemer in Drenthe

De renovatiewerken die Schoonewille Bouw & Restauratie verzet, worden uitgevoerd met authentiek en eerlijk vakmanschap. Daarbij gebruiken wij uitsluitend materialen van een hoogwaardige kwaliteit, zodat u nog jarenlang met plezier in uw gerenoveerde woning kunt wonen. Doormiddel van kwaliteit en transparantie dragen wij er zorg voor dat uw wensen met betrekking tot uw woning verwezenlijkt worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van renovatiewerk. Wij zijn u graag van dienst met ons professionele team, zodat u straks weer comfortabel woont.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>