Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie huis Drenthe

Om uw huis te verbeteren, kunt u ervoor kiezen om een renovatie uit te laten voeren. Bijvoorbeeld om door middel van de aanbouw van een serre meer ruimte te creëren. Ook het verwijderen van een tussenmuur of de verbouwing van de keuken kan zorgen voor een heel andere woning. Bent u op uw huidige woning uitgekeken of voldoet deze niet meer aan uw behoeften, dan is vernieuwbouw een relatief eenvoudige oplossing die kan zorgen voor een groots resultaat. Voor renovaties aan nieuwe of historische panden in Drenthe kunt u terecht bij Schoonewille Bouw & Restauratie.

Diverse renovatiewerken

Bij renovatiewerken kunt u denken aan het vervangen van de plafonds, het renoveren van oude vloeren, maar ook het plaatsen van een aanbouw. Renovatiewerken zijn er in allerlei soorten en Schoonewille Bouw & Restauratie heeft jarenlange ervaring op dit gebied. In het geval van externe bouw wordt bovendien rekening gehouden met het Drentse landschap, zodat het nieuwe uiterlijk van uw woning perfect aansluit op de omgeving. Heeft u een bedrijf dat toe is aan renovatie, omdat u groter bent gegroeid maar daarom nog niet direct wilt verhuizen? Laat uw bedrijf dan professioneel door ons renoveren.

Renovatie van A tot Z

Schoonewille Bouw & Restauratie draagt zorg voor kleine en grote renovaties. Voorafgaande aan de renovatiewerken gaan wij graag met u aan tafel zitten om uw wensen door te nemen. Daarna voeren wij uw vernieuwbouw op een professionele wijze uit. Wij coördineren het hele project tot een uitstekend eindresultaat. Voor meer informatie over de mogelijkheden die renovatiewerk aan uw huis in Drenthe biedt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder met uw renovatieplannen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>