Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie woning in Drenthe

Een bestaande woning naar wens laten renoveren, is vaak voordeliger dan het kopen van een kant-en-klare nieuwbouwwoning. Maar een renovatie (en zeker een totaalrenovatie) is een heel project. Vaak worden verschillende aspecten dan ook verkeerd ingeschat, zoals de tijdsduur en de kosten van een totaalrenovatie. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, laat u daarom de renovatie van uw huis in Drenthe en omstreken uitvoeren door Schoonewille Bouw & Restauratie.

Vakkundig renoveren

Behalve wanneer u zelf een ruime ervaring heeft in het uitvoeren van verbouwingen, is het niet verstandig om zelf aan de slag te gaan met het renoveren van uw huis. En zelfs dan is het handig om grote dingen uit te besteden. Of u nu op zoek bent naar een bouwbedrijf om een totaalrenovatie voor u uit te voeren, of slechts enkele renovatiewerken wilt uitbesteden, onze vakkundige werknemers helpen u hier graag bij. Heeft u zelf geen ervaring met verbouwingen, dan is het verstandig om het project geheel uit te besteden. Zo voorkomt u dat beginnersfoutjes door ons moeten worden hersteld. Wij plannen alles dan in overleg met u en houden u ook tijdens de werkzaamheden zelf op de hoogte van de vorderingen. Door uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit te werken, zorgen wij ervoor dat u nog heel lang van uw vernieuwde woning kunt genieten.

Renovatie door een lokaal bouwbedrijf

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Drenthe, waardoor ons team van ervaren werknemers zijn werkzaamheden dagelijks snel weer kan hervatten. Bovendien werkt u zo met een betrouwbaar lokaal bedrijf, dat op de hoogte is van de mogelijkheden omtrent woningrenovatie in Drenthe en omstreken. Naast het renoveren van uw bestaande huis, voeren wij tevens restauraties en verbouwingen uit. Ook zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende diensten in de woningbouw.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>