Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie woning in Assen

Een huis dat al vele jaren dienstdoet, begint vaak tekenen van slijtage te vertonen. Het dak is misschien versleten, de ramen en deuren moeten vervangen worden en de gevels vragen om onderhoud. Ook de afvoerbuizen, riolering en de elektrische installatie zijn in veel gevallen aan vernieuwing toe. De vernieuwing van een woning gaat meestal gepaard met het aanbrengen van doeltreffende dak- en muurisolatie en de plaatsing van hoogrendementsglas. Als uw huis zich in de omgeving van Assen bevindt, is het nabijgelegen bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie uw ideale partner voor de uitvoering van een renovatie. 

Mail ons

Renovatie met oog voor kwaliteit

Met bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie mag u er zeker van zijn dat de vernieuwing van uw huis precies wordt uitgevoerd zoals u het wenst. Onze specialisten gaan samen met u na welke delen van uw huis aan een grondige opknapbeurt toe zijn. Wij geven u deskundig advies over de te gebruiken materialen en het aanbrengen van isolatie. Met een heldere offerte en een strikte tijdsplanning weet u op voorhand waar u aan toe bent. Onze ervaren medewerkers voeren het werk uit met de nodige kennis van zaken. Na de werken geniet u nog vele jaren van een comfortabele en energiezuinige woning. 

Voor alle bouwactiviteiten

U kan Schoonewille Bouw & Restauratie ook inschakelen voor nieuwbouw, verbouwing of voor preventief onderhoud aan uw eigendom. Wij voeren een inspectie uit van de bouwkundige staat van uw huis en geven u advies over het noodzakelijke onderhoud. We zijn ook actief op het vlak van interieurbouw. Ons bedrijf is bovendien een specialist in restauratie van belangrijke historische panden. Bel of mail ons. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>