Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie woning in Beilen

Als eigenaar van een woning ontkomt u niet aan het noodzakelijke onderhoud en renovatie van uw huis. Elk gebouw dat al tientallen jaren oud is, begint gebreken en slijtage te vertonen. Bovendien is het energieverbruik van een oudere woning aanzienlijk hoger dan dit van een modern huis. Op den duur moet u een grondige renovatie van uw huis overwegen. De eigenaren van woningen in de omgeving van het Drentse Beilen vinden in hun buurt het bekende bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie. Onze onderneming kan steunen op talrijke jaren ervaring in de bouwsector. De renovatie van uw huis is bij ons in goede handen. 

Mail ons

Een huis geschikt maken voor de toekomst

De renovatie van uw huis maakt het gebouw weer geschikt voor vele decennia van bewoning. De adviseurs van Schoonewille Bouw & Restauratie voeren een inspectie uit van het gebouw en geven u raad betreffende de noodzakelijke herstelling of vervanging van het dak, de gevels, ramen en deuren, sanitaire installatie, elektriciteit enzovoorts. Het aanbrengen van doeltreffende dak-, gevel- en vloerisolatie en het gebruik van isolerend hoogrendementsglas vormen eveneens belangrijke aandachtspunten. Na de vernieuwing van het gebouw beschikt u over een comfortabel en energiezuinig huis dat voldoet aan de hedendaagse eisen en normen. 

Deskundige uitvoering van bouwwerken

De medewerkers van Schoonewille Bouw & Restauratie hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Naast een glasheldere offerte en een tijdige oplevering, mag u rekenen op een kwaliteitsvolle afwerking die volledig aan uw wensen voldoet. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de renovatie, verbouwing en het onderhoud van bestaande woningen. We bouwen ook nieuwe huizen en verzorgen eveneens de restauratie van waardevolle historische panden en rijksmonumenten. U mag ook een beroep op ons doen voor interieurinrichting. Bel of mail ons. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>