Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie woning in Emmen

Onderhoudswerken en renovaties: het zijn zaken die aan elke woning moeten gebeuren. Sommige delen van een huis, zoals het dak en de gevels, vragen om regelmatig onderhoud. Bovendien is een gebouw dat al vele jaren meegaat, op den duur aan een grondige vernieuwing toe. Tegenwoordig hecht men veel belang aan de energiezuinigheid van een gebouw. Een renovatie is de ideale gelegenheid om uw woning te voorzien van hoogrendementsglas voor ramen en deuren. Ook het aanbrengen van geschikte dak-, muur- en vloerisolatie mag niet vergeten worden. Woont u in de streek rond Emmen? Ga dan bij het naburige bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie te rade voor het renoveren van uw huis. 

Mail ons 

Uw huis vernieuwen

Geen enkel gebouw bezit het eeuwige leven. De gevels, het dak, de elektriciteitsinstallatie, de sanitaire voorzieningen, de verwarming: uiteindelijk zijn al deze onderdelen en installaties aan herstelling, vervanging of aanpassing toe. De medewerkers van Schoonewille Bouw & Restauratie geven u deskundig advies over de noodzakelijke renovatiewerken aan uw huis. Uiteraard houden onze specialisten rekening met uw wensen en verwachtingen. Met onze overzichtelijke offerte komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Schoonewille Bouw & Restauratie: veelzijdig en kwaliteitsgericht bouwbedrijf

We voeren niet alleen het onderhoud en de renovatie van bestaande gebouwen uit. Ook nieuwe gebouwen worden door ons gebouwd. Schoonewille Bouw & Restauratie is bovendien gespecialiseerd in de restauratie van oude panden met een waardevolle historische achtergrond. We verzorgen eveneens interieurinrichting. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Alleen met de best mogelijke afwerking zijn zij tevreden. Wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met ons. Bel, of mail ons. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>