Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Renovatie woning in Meppel

Huizen die al tientallen jaren oud zijn, voldoen niet meer aan de huidige strenge eisen betreffende energiezuinigheid. Een gebouw is bovendien aan slijtage onderhevig. De gevels, het dak, ramen en deuren, toevoer- en afvoerleidingen, de elektrische installatie: na vele tientallen jaren van intensief gebruik moeten deze vaak hersteld, vervangen of aangepast worden. Tijdens een grondige renovatie wordt een ouder huis aangepast en geschikt gemaakt voor vele tientallen jaren bewoning volgens hedendaagse normen. Als u in de buurt van Meppel woont, vindt u in uw omgeving het gerenommeerde bouwbedrijf Schoonewille Bouw & Restauratie. Wij zijn al vele jaren actief in de bouwsector en uw ideale partner voor renovatie en verbouwing van uw huis. 

Mail ons

Bouwkundig advies en degelijke uitvoering

De adviseurs van Schoonewille Bouw & Restauratie houden rekening met uw wensen over de vernieuwing van uw huis. Als u dit wilt, voert Schoonewille Bouw & Restauratie een bouwkundige inspectie uit van uw woning, waarbij de staat van het gebouw in kaart wordt gebracht. Onze specialisten geven u raad over de vervanging of herstelling van bepaalde gedeelten van uw huis. We maken op voorhand een duidelijke offerte op. 

Een veelzijdig bouwbedrijf

U mag met een gerust hart de renovatie en het onderhoud van uw woning aan Schoonewille Bouw & Restauratie overlaten. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u een deskundig advies geven over de renovatie of verbouwing van uw huis. Ook voor nieuwbouw mag u op ons een beroep doen. Schoonewille Bouw & Restauratie is bovendien gespecialiseerd in de restauratie van oude panden en monumenten met een grote historische waarde. U kunt eveneens bij ons terecht voor interieurinrichting. Bel of mail ons. 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>