Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis renoveren in Assen

Soms lijkt verhuizen een goede optie, maar wilt u wel weg uit uw vertrouwde omgeving? U heeft de voordelen van verhuizen misschien al grondig onderzocht. Weet u welke voordelen renovatie kan bieden? Schoonewille Bouw & Restauratie zet ze graag voor u onder elkaar, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. In uw vertrouwde buurt blijven is zoals gezegd een van de voordelen van renoveren en hieronder leest u een aantal andere.

De voordelen van renovatie

Duurzame renovatie van uw woning

Zoals u kunt zien zijn er meerdere redenen denkbaar waarom u over zou willen gaan tot de renovatie van uw woning. Onze vakkundige werknemers met jarenlange ervaring werken bovendien uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u ook een duurzaam resultaat mag verwachten. Zo kunt u nog lang van uw gerenoveerde woning genieten.

Renovatie, nieuwbouw en restauratie in Assen

Schoonewille Bouw & Restauratie bevindt zich bij Hoogeveen, op korte rijdafstand van Assen. Daardoor kunnen wij u de voordelen bieden van een vertrouwd lokaal bedrijf en binnen korte tijd ter plaatse zijn om de bouwwerkzaamheden te hervatten. Naast het renoveren van uw huis staan wij ook klaar voor het realiseren van uw nieuwbouwwoning, of het restaureren van uw bestaande of monumentale pand. Neem voor meer informatie direct contact met ons op via de website, zodat wij u verder kunnen helpen.

 

 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>