Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Huis renoveren in Emmen

Het renoveren van uw huis zorgt ervoor dat u uw veranderde woonwensen kunt vervullen, terwijl u niet hoeft te verhuizen. Want u wilt helemaal niet weg uit die prettige buurt vlakbij werk of de school van uw kinderen, om nog maar te zwijgen over de kosten die verhuizen met zich meebrengt. Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag bij het verwezenlijken van uw renovatie in Emmen en omstreken.

De voorbereiding van een woningrenovatie

Alvorens wij de renovatie van uw woning realiseren, komen wij bij u langs om uw wensen en ideeën te inventariseren en u van advies te dienen over de mogelijkheden in uw regio. Doordat wij volledig op de hoogte zijn van de wetten en verordeningen omtrent het renoveren van woningen in Emmen en omstreken, kunnen wij u van een kundig advies dienen. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en wat de renovatie van uw woning behelst.

Tijdens de verbouwingswerkzaamheden in uw woning

Ook tijdens het renovatieproces houden wij u op de hoogte van de stappen die wij ondernemen en zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Dagelijks worden de werkzaamheden tijdig voortgezet en bouwafval wordt snel afgevoerd. Onze werknemers met jarenlange ervaring gaan vakkundig te werk en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Zo kunt u nog jarenlang van uw vernieuwde woning genieten.

Uw huis gerenoveerd door Schoonewille Bouw & Restauratie

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen, op slechts een halfuur rijden van Emmen. Daardoor profiteert u tijdens uw renovatie van de vertrouwdheid van een lokaal bedrijf, dat volledig op de hoogte is van de mogelijkheden in uw regio. Naast het renoveren van uw huis helpen wij u ook graag bij nieuwbouw, verbouw en restauratie van zowel privé als zakelijke panden. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

 

 


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>