Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Keuken verbouwen in Emmen

De keuken is een centrale plek in uw huis, een plek waar u als gezin en vaak ook met vrienden of familie samenkomt. Het is daarom belangrijk om er een plek van te maken die bij u past en waar u op uw gemak kunt koken en mogelijk ook eten. Voor de verbouwing van uw kookvertrek in Emmen en omstreken, kunt u terecht bij Schoonewille Bouw & Restauratie.

Van nieuwe keukenkastjes tot kookeiland

Wij verbouwen uw verouderde kookvertrek graag voor u, zodat u er straks weer comfortabel kunt koken en leven. Laat het hele vertrek bijvoorbeeld verbouwen in één bepaalde stijl, zoals een stoere industriële stijl, of juist een landelijke stijl. Wij begeleiden u graag met de aankoop van een nieuwe keuken, zodat deze helemaal past bij uw nieuwe kookvertrek.  

Welke ideeën u ook heeft, onze werknemers met jarenlange ervaring weten deze effectief om te zetten in uw droomkeuken. Tijdens de verbouwing wordt alleen gewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit en bouwafval wordt ondertussen direct afgevoerd, om netjes te kunnen werken. Wij zorgen voor een spoedige afronding van uw bouwproject, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe kookvertrek.

Een lokaal bedrijf voor uw verbouwing

Schoonewille Bouw & Restauratie is gevestigd in Tiendeveen, nabij Emmen. Wij helpen u dan ook graag bij de verbouwing van uw keuken en andere bouwwerkzaamheden in Emmen. Door de korte afstand zijn wij dagelijks snel ter plaatsen, ook voor uw andere bouwprojecten. Denk hierbij aan nieuwbouw, restauratie en renovatie. Voor meer informatie over deze en andere diensten, neemt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij horen graag meer over uw woonwensen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>