Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Keuken verbouwen in Hoogeveen

Steeds vaker vinden bewoners van een huis de keuken het belangrijkste vertrek om een investering in te doen, zelfs nog belangrijker dan de woonkamer. Het is dan ook zaak dat deze aan uw wensen en behoeften voldoet, zodat u er lekker kunt koken en tijd door kunt brengen met vrienden en familie. Misschien wilt u uw kookvertrek laten verbouwen omdat deze is verouderd, of omdat u een andere indeling wenst om meer ruimte te creëren. Bij verbouwing in Hoogeveen en omgeving helpt Schoonewille Bouw & Restauratie u graag.

Een nieuwe of gerenoveerde keuken

Er zijn verschillende verbouwingen en renovaties mogelijk in uw kookvertrek. Denk bijvoorbeeld aan vervanging van de vloeren en wanden en het plaatsen van een nieuwe keuken. U kunt ook kiezen voor een volledig andere indeling met nieuwe aansluitingen voor gas en elektra. Waar u ook voor kiest: het is logisch dat u wilt dat de verbouwing snel klaar is, zodat u weer in alle rust kunt koken. Onze werknemers verbouwen snel en vakkundig, met oog voor detail. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze uw ideeën kunnen omzetten in het eindproduct en zijn dan ook binnen korte tijd klaar. Door alleen met de beste materialen te werken, bent u bovendien verzekerd van een schitterend en duurzaam eindresultaat.

Verbouwing door een lokaal bedrijf

Schoonewille Bouw & Restauratie is gelegen in Drenthe, nabij Hoogeveen. Wij kunnen als lokale bouwonderneming dan ook dagelijks vroeg weer aan de slag, om de verbouwing van uw keukenvertrek binnen korte tijd af te ronden. Naast de verbouwing van deze en andere ruimtes in huis, kunt u bij ons tevens terecht voor restauratie, renovatie en nieuwbouw. Neem gerust contact met ons op, via het contactformulier op de website. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren en u verder helpen met uw verbouwingswensen.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>