Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Keuken verbouwen in Meppel

Bij het verbouwen van een keuken komt vakmanschap kijken. Hoewel u tegenwoordig steeds vaker wordt aangespoord om zelf aan de verbouwing te beginnen via online video’s en stap-voor-stap uitleg, is het verstandig er een professioneel bedrijf bij te halen. Dat scheelt u namelijk een hoop tijd en kosten, doordat jarenlange ervaring en de juiste materialen een hoop leed voorkomen. Schoonewille Bouw & Restauratie beschikt over deze jarenlange ervaring en werkt alleen met de beste materialen, om de verbouwing van uw kookvertrek in Meppel tot een succes te maken.

Nieuw kookeiland of volledige verbouwing

Welke wensen u ook heeft, wij helpen u graag bij de verwezenlijking daarvan. Niet alleen het (ver)plaatsen van tussenwanden en het leggen van een nieuwe keukenvloer behoort tot de mogelijkheden, maar ook het plaatsen of renoveren van uw (nieuwe) keukenunit. Wij verbouwen uw kookvertrek volgens de laatste trends, door bijvoorbeeld een woonkeuken van uw kookvertrek te maken, of volgens uw eigen persoonlijke ideeën, (bijna) alles is mogelijk! Tijdens de verbouwing zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart en binnen zo kort mogelijke tijd in uw nieuwe kookvertrek terecht kunt. Uiteraard zonder daarbij in te leveren op kwaliteit, want iedere keuken verbouwen wij met oog voor detail.

Verbouwing in Meppel en omstreken

Schoonewille Bouw & Restauratie is gelegen bij Hoogeveen, vlakbij Meppel. Door de korte afstand van een halfuurtje rijden, kunnen wij dagelijks tijdig de verbouwwerkzaamheden voortzetten. Bovendien kunt u bij ons tevens terecht voor nieuwbouw, restauratie en renovatie. Naast het realiseren en verbouwen van privé en zakelijke panden, zijn wij gespecialiseerd in het restaureren van historische en monumentale panden. Neem voor meer informatie over al onze services direct contact op via de website, dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder met uw bouwwerkzaamheden.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>