Adres Siemensstraat 11 7903 AX Hoogeveen Telefoon 0528 236455 Email info@bouwbedrijfschoonewille.nl
zoeken

Keuken verbouwen in Westerbork

Bent u toe aan een nieuwe keuken, bijvoorbeeld omdat u meer ruimte wilt creëren? Of is een nieuwe indeling praktischer dan de huidige? Wat uw wensen ook zijn, Schoonewille Bouw & Restauratie helpt u graag bij het verbouwen van uw kookvertrek in regio Westerbork. Met oog voor detail en jarenlange ervaring schieten onze werknemers te hulp bij het realiseren van uw droomkeuken.

Koken weer helemaal in

Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op het gebied van keukens. En zeker nu uitgebreid koken weer helemaal een trend wordt, wilt u dit vooral ook comfortabel kunnen doen. Is uw huidige keukenvertrek te klein en wilt u meer ruimte creëren? Dan kunt u ervoor kiezen om de wanden in uw keuken af te laten breken of te verplaatsen voor een andere indeling. Hierdoor biedt uw keukenvertrek vaak meer ruimte voor het samenkomen met vrienden en familie.

Er is veel mogelijk om uw keukenvertrek anders en praktischer in te delen en wij helpen u graag bij de realisatie van uw wensen op dit gebied. Ook als u begeleiding wilt bij de aankoop van uw nieuwe keuken helpen wij u graag verder.

Verbouwen in Westerbork en omstreken

Schoonewille Bouw & Restauratie bij Hoogeveen bevindt zich op slechts een 15 minuten rijden van Westerbork. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om dagelijks onze werkzaamheden tijdig voort te zetten, zodat u binnen zo kort mogelijke tijd kunt koken en leven in uw nieuwe kookgelegenheid. Naast deze en andere verbouwingen, helpen wij u ook graag bij de realisatie van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Ook voor restauratie- en renovatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vrijblijvend meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de website. Wij helpen u graag zo spoedig mogelijk verder bij het realiseren van uw droomkeuken.


sitemap | contact | privacy | algemene voorwaarden | Website door Webba
div>